+421 905 744 774      Mierová 83, 826 Bratislava       info@kvapkanadeje.sk

Nadácia KVAPKA NÁDEJE

Nadačný fond Kvapka Nádeje bol založený s cieľom trvale a kontinuálne podporovať rekonštrukciu a výstavbu novej transplantačnej jednotky kostnej drene na hematologickom a onkologickom oddelení II.detskej kliniky Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave na Kramároch.

Transplantačná jednotka kostnej drene oslavuje 20 rokov

Transplantačná jednotka kostnej drene v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave funguje už 20 rokov. Pri tejto príležitosti Slovenská pošta, a.s. predstavila benefičnú poštovú známku, ktorej časť výťažku z predaja poputuje Nadácii Kvapka nádeje na pomoc detskej onkológii.

Poštová známka s názvom „Transplantačná jednotka kostnej drene DFNsP“ putuje do obehu v náklade 2 milióny kusov a časť výťažku z predaja každej z nich venuje Slovenská pošta Nadácii Kvapka nádeje: „Rozhodli sme sa vyjadriť podporu týmto pacientom prostredníctvom poštovej známky. K spolupráci s Detskou fakultnou nemocnicou a Nadáciou Kvapka nádeje nás inšpiroval aj náš každodenný kontakt so širokou verejnosťou. Občania sa môžu prostredníctvom siete našich viac ako 1500 pobočiek dostať k tejto výnimočnej známke,“ povedal Tomáš Drucker, generálny riaditeľ Slovenskej pošty.

čítaj ďalej >>

Transplantačná jednotka kostnej drene oslavuje 20 rokov
Prejsť na začiatok