+421 905 744 774      Mierová 83, 826 Bratislava       info@kvapkanadeje.sk

Nadácia KVAPKA NÁDEJE

Nadačný fond Kvapka Nádeje bol založený s cieľom trvale a kontinuálne podporovať rekonštrukciu a výstavbu novej transplantačnej jednotky kostnej drene na hematologickom a onkologickom oddelení II.detskej kliniky Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave na Kramároch.

Noc nádejí 2015

Noc nádejí 2015

Noc nádejí 2015

6. ročník benefičného galakoncertu

Veľmi sa tešíme, že Vás sobotu 12. decembra o 20:20 môžeme pozvať na sledovanie šiesteho ročníka benefičného galavečera  Noc Nádejí, ktorý je každoročne organizovaný Nadáciou KVAPKA NÁDEJE ako vyvrcholenie verejnej zbierky na pomoc detskej onkológii. Program odvysiela RTVS na Jednotke.

V programe vystúpia: Helena Vondráčková, Miro Žbirka, Adriana Kučerová, Mária Čírová, Dominika Mirgová,  Monika Bagárová, Jozef Hollý, Miro Jaroš, Peter Sklár, Petr Kotvald, Nela Pocisková, Filip Tuma, Janoška Ensemble, Jarmila Hargašová-Lajčáková,  Štefan Skrúcaný, Tomáš Maštalír,  Detský spevácky zbor Slovenského rozhlasu a ďalší

V rámci dramaturgie večera je dôraz kladený na emotívne videoklipy  „Príbehy našich detí“, citlivo zachytávajúce príbehy rodín, v ktorých sa dieťa podrobilo transplantácii – úspešne! 

Naším cieľom nie je ukazovať  ľudské utrpenie, bolesť, či  smrť, ale spomínať spolu s rodičmi na príbehy, ktorých koniec je šťastný a priniesť tak kvapku nádeje do života všetkým, ktorí s onkologickým ochorením bojujú. Chceme zároveň verejnosti ukázať, že niekedy aj kvapka nádeje dáva deťom a ich rodinám silu bojovať a víťaziť nad zákernou chorobou.

Napriek šťastným koncom je pre rodičov a deti spomínanie na prežité zlé obdobie stále traumatizujúcim zážitkom, nevyhneme sa silným emóciám, často aj slzám, pôsobivým fotografiám z kritického obdobia…o to krajší a silnejší zážitok pre diváka je, keď na pódium príde vyliečené a šťastné dieťa.

Kvapka nádeje 2015

 

 

 

Prejsť na začiatok