+421 905 744 774      Mierová 83, 826 Bratislava       info@kvapkanadeje.sk

Nadácia KVAPKA NÁDEJE

Nadačný fond Kvapka Nádeje bol založený s cieľom trvale a kontinuálne podporovať rekonštrukciu a výstavbu novej transplantačnej jednotky kostnej drene na hematologickom a onkologickom oddelení II.detskej kliniky Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave na Kramároch.

Kampaň: „O kvapku lepší Dettol“

Kampaň: „O kvapku lepší Dettol“

O Kvapku lepší DettolZnačka Dettol pomáha chrániť zdravie rodín už viac ako 80 rokov, vďaka čomu je neodmysliteľne spätá s víziou čistého a bezpečného domova. Poslanie Dettolu nie je len brániť šíreniu nebezpečných mikróbov, ale aj úsilie o udržateľnosť, vzdelávanie mamičiek po celom svete v oblasti hygieny a trvalý záujem o ochranu detí.

Tento rok Dettol, v spolupráci s Nadáciou Kvapka nádeje, organizuje projekt s názvom „O kvapku lepší Dettol,“ do ktorého sa môžu zapojiť aj zákazníci kúpou akékoľvek produktu Dettol.* Dôvod, prečo sa Dettol rozhodol pre Kvapku nádeje, je jednoduchý: „Osud chorých detí nám nie je ľahostajný. Máme radosť, že sa môžeme spojiť práve s Nadáciou Kvapka nádeje. Spoločne tak môžeme chrániť deti aj dospelých pred nečistotami, pomáhať im dodržiavať správne hygienické návyky a zároveň týmto spôsobom podporiť aj dobrú vec, čo je to najmenej, čo môžeme urobiť.

O Kvapku lepší DettolV rámci našej spolupráce prebehne aj odovzdávanie produktov, ktoré deťom pomôžu k čistejšiemu a bezpečnejšiemu životu. Finančne podporiť Nadáciu môžu aj naši zákazníci, a to kúpou akéhokoľvek produktu Dettol* počas celého mesiaca september, čím prispejú sumou 10 centov z každého produktu.“ dodáva za značku Dettol marketingová manažérka Marie Zmrhalová.

*Nevzťahuje sa na voľnopredajný liek DETTOL 0,2 % Antiseptický sprej.

Kampaň: „O kvapku lepší Dettol“
Prejsť na začiatok