Vianočná kvapka nádeje 2013

Bratislava 10. december 2013 – Klinika detskej hematológie a onkológie Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava ožila spevom a dobrou náladou. Nadácia Kvapka nádeje pripravila pre deti prekvapenie – koncert, darčeky a obrovskú sladkú tortu.

O dobrú náladu sa postarali hudobníci Miro Jaroš, Suvereno a M. Danko, ktorí si spoločne s deťmi zaspievali aj hymnu Nadácie - Musím mať nádej. Benefičnú skladbu  naspievali Dominika Mirgová a Suvereno. Veľká vďaka patrí Mirovi Jarošovi, ktorý projekt hymny a klipu k nej zrealizoval a dlhodobo podporuje charitatívne akcie. O tom, že pesnička sa stala ,,hymnou“ aj pre onkologických pacientov, niet pochýb – malí pacienti poznajú text piesne a svojím spevom sprevádzali profesionálnych hudobníkov. Krásne darčeky v podobe hračiek a kníh a sladká torta boli prekvapením na záver tejto krásnej akcie.

Nadácia Kvapka nádeje pri tejto príležitosti odovzdala aj malý vianočný darček Transplantačnej jednotke kostnej drene v podobe osobnej digitálnej váhy.
Okrem známych tvárí, ktoré sa podujatia zúčastnili, vďaka patrí aj partnerom spoločnosti Panta Rhei, a pedagógom a žiakom Hotelovej akadémie Ľ.Wintera, zásluhou ktorých sa podarilo vyčariť úsmev a radosť na tvárach detí, ktoré bojujú so zákernou chorobou a prežívajú tak svoje asi najťažšie vianočné sviatky.

Nadácia KVAPKA NÁDEJE bola na Slovensku založená v roku 2010 s cieľom trvalej a kontinuálnej podpory liečebných, školských, sociálnych a kultúrnych potrieb chorých detí a to predovšetkým detí postihnutých nádorovými ochoreniami.

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebuješ mať nainštalovaný JavaScript.
Fax: www.kvapkanadeje.sk

Vianočná kvapka nádeje 2013Vianočná kvapka nádeje 2013