Ocenenie práce nadácie KVAPKA NÁDEJE

Bratislava, 6. októbra 2011 – Detská fakultná nemocnica s poliklinikou Bratislava (DFNsP) si pripomenula za účasti manželky prezidenta SR Silvie Gašparovičovej, bratislavského arcibiskupa a metropolitu Mons. Stanislava Zvolenského a ďalších významných hostí 20 rokov pôsobenia v novom areáli na Kramároch konferenciou s podtitulom ,,Čo dala DFNsP deťom za 20 rokov“. Za toto obdobie v nemocnici hospitalizovali 315 074 detí, 7 425 105 pacientov ošetrili ambulantne, 144 987 detí operovali a 27 531 pacientov podstúpilo endoskopiu.

Sme veľmi hrdí na to, že riaditeľ DFNsP Bratislava Daniel Žitňan na konferencií 20 rokov pôsobenia DFNsP v novom areáli na Kramároch s podtitulom ,,Čo dala DFNsP deťom za 20 rokov“, ocenil významný prínos nadácie KVAPKA NÁDEJE pre rozvoj nemocnice a odovzdal prezidentke nadácie p. Vendule Auš Svobodovej a správcovi nadácie p. Štefanovi Bernátovi pamätnú medailu k 20 výročiu pôsobenia DFNsP v novom areáli na Kramároch.

,,Čo dala DFNsP deťom za 20 rokov“
,,Čo dala DFNsP deťom za 20 rokov“ ,,Čo dala DFNsP deťom za 20 rokov“