Expodom "zastrešil" našu novú kampaň

Expodom Všetkým O Kvapku Lepším priateľom a podporovateľom si dovoľujeme s potešením oznámiť, že po úspešnej jarnej kampani „“Máte Slinu?“, počas ktorej sa do registra darcov kostnej drene SR zaregistrovalo viac ako 5.000 nových potenciálnych darcov krvi, sme sa rozhodli, že verejnosti priblížime ciele a aktivity našej nadácie aj participáciou na najpopulárnejších letných hudobných festivaloch.

Našich dobrovoľných zástupcov, ale aj mediálne známych a populárnych podporovateľov budete mať možnosť stretnúť na všetkých piatich festivaloch Funrádio Dohoda, kde budete mať možnosť zapojiť sa zábavnou a atraktívnou formou do projektov na podporu detskej onkológie a hematológie, alebo sa aj zaregistrovať do registra darcov kostnej drene SR.

Náš propagačný stánok, v ktorom nás počas celého leta na festivaloch nájdete nám nezištne poskytol dodávateľ rozkladacích stanov pre všetky príležitosti www.expodom.sk, ktorému týmto za láskavosť a štedrosť srdečne ďakujeme.